ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

جنگ قره‌باغ متوقف شد

وزرای خارجه دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان شامگاه جمعه و پس از ده ساعت گفتگوی سه جانبه در پایتخت روسیه با برقراری آتش بس در منطقه قره باغ موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه روسیه از توافق ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای برقراری آتش‌بس در منطقه قره‌باغ خبر داد.

 

 وزرای خارجه دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان شامگاه جمعه و پس از ده ساعت گفتگوی سه جانبه در پایتخت روسیه با برقراری آتش بس در منطقه قره باغ موافقت کردند.

 

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با اعلام خبر این توافق گفت که آتش بس از بامداد روز شنبه دهم اکتبر (۲۰۲۰) و با تبادل اسرا و اجساد کشته شدگان این درگیری‌ها آغاز می‌شود.

 

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «یک آتش بس اعلام شد: از ساعت ۱۲،۰۰ بامداد روز دهم اکتبر ۲۰۲۰ برای اهداف بشردوستانه و برای تبادل اسرای جنگی و سایر بازداشت شدگان و همچنین اجساد کشته شدگان که مطابق با ضوابط کمیته بین المللی صلیب سرخ انجام می‌شود».

 

در ادامه این بیانیه آمده است که باکو و ایروان با آغاز روند گفتگو‌های اساسی پیرامون مناقشه قره باغ موافقت کرده‌اند.

 

لاوروف در خصوص این توافق آتش بس اظهار داشت: «جمهوری آذربایجان، و جمهوری ارمنستان با میانجی گری گروه مینسک و بر پایه اصول بنیانی حل و فصل اختلاف‌ها، گفتگو‌های اساسی با هدف دستیابی به یک توافق صلح آمیز را در اسرع وقت آغاز می‌کنند».

 

در بیانیه‌ای مشترک که لاوروف به آن استناد کرد، آمده است که «مختصات آتش بس در منطقه قره باغ به طور جداگانه مورد توافق قرار خواهند گرفت».

 

این بیانیه همچنین اعلام می‌کند که «دو طرف به حفظ چارچوب گفتگو‌ها پیرامون قره باغ متعهد هستند».

 

لازم به ذکر است که طبق یک عرف رایج، چارچوب گفتگو‌های رسمی و قابل قبول در سطح بین المللی در خصوص مناقشه قره باغ همواره با ریاست مشترک اعضای اصلی گروه مینسک- روسیه، ایالات متحده و فرانسه- برگزار می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار